![]() |
Porady.. z neta? - Wersja do druku +- Forum mragowobiega.pl - bez ściemy (http://mragowobiega.pl) +-- Dział: Cztery strony życia (/dzial-cztery-strony-zycia) +--- Dział: Życie w dobrym stylu (/dzial-zycie-w-dobrym-stylu) +--- Wątek: Porady.. z neta? (/w-porady-z-neta) |
Porady.. z neta? - ITman - 04-12-2016 12:10 PM Cześć. Chciałbym dziś zapytać sportowych świrów, czyli Was ![]() Porady.. z neta? - KinomaNzLublina - 04-12-2016 01:37 PM A czemu ma być niewiarygodne? Internet to teraz idealne źródło na dotarcie do szerokiego grona odbiorców. Coraz więcej jest trenerów www i ogólnie specjalistów, którzy są w stanie pomóc nam w dowolnej kwestii, zaraz po drobnej konsultacji i korespondencji online. Taki znak czasów. Porady.. z neta? - AdriannaOpolska - 04-12-2016 03:39 PM Sama korzystam z takiej stronki, nazywa się idenatrening.pl i mam tam pełno fachowców, z którymi mogę korespondować, konsultować swoje plany, trening, dietę itp. i wszystko zdalnie, bez problemowo i szybko. Nie ma ssensu szukać po siłowniach, lepiej w sieci, szczególnie jak masz tam jeszcze opinie na ich temat itp. Porady.. z neta? - klaryskaU - 04-12-2016 04:40 PM Dokładnie ![]() ![]() ![]() Porady.. z neta? - ITman - 04-12-2016 07:06 PM Trochę mnie przekonaliście wszyscy ![]() ![]() Porady.. z neta? - LadyNadobna - 04-12-2016 07:28 PM Nie ma się co nigdy nastawiać negatywnie do takich usług i fachowców. To jest akurat taki fach, że można całkowicie korzystać z porad internetowych ![]() ![]() |